O mancare gustoasa in sezonul rece
Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.
Intr-o togaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti,scoatem carnea intr-o oala,pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa,usturoiul si morocvul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam vinul,supa de pui,condimentele si rosiile cu sos.
Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min dupa care adaugam peste carne,amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 depinde cat de batran este iepurele.
Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6 in ultimele 30 min.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat