• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai
• taiati carnea cuburi si tocati-o folosind masina de tocat a robotului multifunctional Ankarsrum – in eventualitatea in care mai aveti resturi de carne care inca n-au iesit pana la capat, puteti adauga cuburi de ceapa
• asezonati cu sare si piper si amestecati bine – nu folosim alte condimente pentru ca vrem sa simtim gustul carnii de vita
• puneti baconul pe o hartie de copt intr-o tava. Peste feliile de bacon adaugati o alta hartie de copt si inca o tava si introduceti in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 5-7 minute pana devine crocant – facem acest lucru pentru a pastra baconul drept
• spalati bine salatele si rupeti cate o frunza pentru fiecare burger
• taiati ardeiul rosu rondele si curatati-le bine
• taiati rosiile cherry kumato rondele
• curatati si taiati ceapa rosie rondele
• modelati carnea in chiftele plate de diametrul chiflelor
• prajiti carnea de vita pe un grill bine incins, cca 2 min pe fiecare parte pentru a obtine o carne medium
• scoateti-o de pe grill si lasati-o cateva minute la odihnit
• taiati fiecare chifla in jumatate
• adaugati carnea pe o jumatate de chifla
• peste aceasta adaugati salata, rosiile jumato (cam 3 rosii per burger) , 2 rondele de ceapa rosie, 1 felie de bacon, 1 felie de cascaval afumat, 1 rondea de ardei gras, salata Lollo Rossa si apoi adaugati cealalta jumatate de chifla deasupra
• repetati procesul si pentru ceilalti 3 burgeri.
Pofta buna!