Gustare studenteasca

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari fierti in coaja
  • 200 g carne macra
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce
  • piper macinat
  • 4 oua

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca mica de ulei. Se lasa la foc mic pana cand cartofii se rumenesc usor. Apoi se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Se coloreaza amestecul cu boia de ardei si se mai lasa acoperit cateva minute. Se bat ouale, se rastoarna peste amestec, se lasa sa se inchege ouale si se trage cratita de pe foc.
Se serveste imediat, asezata pe un platou si taiata felii groase. Gustarea se asorteaza cu rosii intregi, castravete verde si ardei gras.

Alte retete simple recomandate

Dovlecei umpluti

Musaca de vinete

Iahnie de fasole

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors