Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca
Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca mica de ulei. Se lasa la foc mic pana cand cartofii se rumenesc usor. Apoi se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul. Se coloreaza amestecul cu boia de ardei si se mai lasa acoperit cateva minute. Se bat ouale, se rastoarna peste amestec, se lasa sa se inchege ouale si se trage cratita de pe foc.
Se serveste imediat, asezata pe un platou si taiata felii groase. Gustarea se asorteaza cu rosii intregi, castravete verde si ardei gras.
Alte retete simple recomandate
Dovlecei umpluti
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post