Gulas vienez

Pentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 600 g
  • ceapa - 250 g
  • ulei - 100 ml
  • cartofi - 1 kg
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • chimen - 2 g
  • piper macinat - 2 g
  • pasta de tomate - 100 g
  • boia de ardei dulce - 3 g
  • apa - 300 ml
  • 1 cub MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala si se taie felii lungi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa si se scot separat; in jiul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia de ardei dulce, chimen, carne si se acopera cu apa. Se fierb cca 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate, cubul MAGGI si se continua fierberea cca 20 de minute. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.

Gulasul vienez se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors