Punem intr-o cratita mai mare untura cat o nuca., in untura o ceapa rosie taiata marunt si o lingura de boia; daca acestea s-au incalzit bine, sa adau
Punem intr-o cratita mai mare untura cat o nuca., in untura o ceapa rosie taiata marunt si o lingura de boia; daca acestea s-au incalzit bine, sa adaugam 1,5 kg carne de porc prospata, cu grasime taiata in bucati. Adaugam putina sare, acoperim cu un capac cratita, si s-o firbem adaugand cate putina apa, timp de ½ ora; sa adaugam intre bucatile de carne 6 linguri de lemn cu varza acra pe care o amestecam bine cu carnea, sa fierbem in continuare timp de ½ or; apoi adaugam 4 dl smantana dulce, cu care sa mai fierbem 5 mnute,; apoi servim intr-un castron adanc.
Alte retete culinare
Mazare cu pui
Mazare la cuptor cu cartofi
Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa