Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala.
Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala, se taie felii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, varza, pasta de tomate, piper, foi de dafin, 500 ml apa sau zeama de varza si se fierb 20 minute. Se adauga carnea si se introduce la cuptor 10-15 minute.
Gulasul secuiesc cu carne de porc se serveste cald, cu smantana deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post