Gulas secuiesc

Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g tocana de porc
  • 800 g varza murata
  • 200 ml smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • chimen
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adauga smantana si se fierbe timp de cateva minute. Tocana se amesteca cu varza si se fierbe inca 10 minute. Se scot foile de dafin.

Alte retete mancare recomandate

Ardei umpluti

Iahnie de fasole

Pulpe de pui la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala