Gulas la cazan

Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt. Usturoiul se da prin presa de usturoi. Uleiul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g picior de vita
  • 3 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 1 lingura rasa de boia de ardei
  • 1 tub pasta de gulas (delicatesa)
  • 1 lingurita de chimion macinat
  • 400 g cartofi
  • 1 rosie
  • 2 ardei verzi
  • 2 dl supa de carne (din cubulet concentrat)
  • 80 g taitei

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt.

Usturoiul se da prin presa de usturoi.

Uleiul se incinge si se prajeste in el ceapa pana devine sticloasa. Se ia de pe foc, se prsara boia de ardei, se amesteca si se torna putina apa. Se pune din nou pe foc si adaugam carnea. Asezonama cu pasta de gulas, usturoiul si chimionul macinat. Adaugam apa cat sa acopere amestecul si fierbem la foc mic.

Cartofii se curata de coaja si se spala. Taiem rosia si ardeii in bucati mai mici. Cand carnea este aproape moale, adaugam cartofii, rosiaaa si ardeii.

Adaugam zeama de carne si fierbem. Cand servim adaugam taitei fierti separat.
Alte retete

Ostropel de pui

Ciulama de pui

Tocanita de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Oua scotiene

Saturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.

Oua scotiene
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide