Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr
Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.
Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.
Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.
Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Mancare de dovlecei
Iahnie de fasole
Mancare de fasole verde cu carnati
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala