Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Puteti folosi orice fel de carne pentru aceasta reteta de gulas.
Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Ceapa se curata si se taie nu prea marunt.
Ardeii kapia se coc si se curata de coji si cotoare. Rosiile se taie cubulete. Ardeii iuti si ardeii copti se taie felii.
Carnea se taie bucati potrivite, cam la 2 cm.
Pastele se fierb, se scurg si se calesc cu 2 linguri de ulei de masline,apoi se presara cu putine seminte de chimen macinate si se tin la cald pana in momentul servirii. Carnea se caleste in ulei de masline, apoi se adauga peste ea, ceapa si ciupercile.
Se fierb impreuna 15 minute, apoi adaugam ardeii copti si ardeii iuti si fierbem alte 10 minute.
Adaugam boiaua paprika, boiaua dulce, semintele de chimen si apa, lasam sa fiarba impreuna 30 minute.
Adaugam rosiile in bulion si delikat, dupa gust.
Se fierb toate 15 minute.
Gulas de vita cu ciuperci se serveste alaturi de pastele calde si presaram cu patrunjel verde taiat fin.Pofta buna !
Oala de gatit sub presiune, marca Vitesse France de la KitchenShop mi-ar fi de un real folos la prepararea acestei retete!
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala