Gulas de purcel

Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frun

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de pucel cu piele
  • 100 g ulei sau untura
  • 2 cepe rosii
  • 1
  • 5 kg varza murata
  • 4 lingurite de boia
  • 3 lingurite de chimion
  • 3 dl smantana
  • 2 ardei gras verde
  • 2 rosii mijlocii
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g de faina
  • sare
  • ardei iute
  • dupa gust

Mod de preparare

Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frunzele de varza se storc si se adauga la carne, cu putina apa. Taiem in bucati mai mari ardeiul gras si rosiile, apoi le punem langa carne si fierbem sub capac pana se inmoaie. Cand e gata, punem ingrosala cu smantana si il fierbem. Daca ne place gulasul picant, mai punem in timp ce mai fierbe, un ardei iute.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Rulada de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors