Taie julienne legumele curatate. Incinge grasimea si prajeste carnea, dupa care adauga ceapa, foile de dafin, 2/3 de legume taiate, toarna supa de ca
Taie julienne legumele curatate. Incinge grasimea si prajeste carnea, dupa care adauga ceapa, foile de dafin, 2/3 de legume taiate, toarna supa de carne si inabuse totul sub capac. Inabuse restul de legume in 10 g de unt. Condimenteaza gulasul cu sare, piper, coaja de lamaie si capere. Adauga smantana, lasa-l sa fiarba si serveste-l decorat cu legume inabusite.
Alte retete recomandate
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala