Pentru gratarul din piept de rata cu sirop de artar, pieptul de rata se da cu sare si piper pe amandoua partile, apoi se prajeste in ulei de masline.
Pentru gratarul din piept de rata cu sirop de artar, pieptul de rata se da cu sare si piper pe amandoua partile, apoi se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a prajit, taiem bucata de carne in doua felii, intre felii turnam siropul de artar, apoi adaugam feliile una peste alta, turnam putin sos brun peste carne si dam la cuptor pentru a se rumeni. Daca nu avem sirop de artar putem inlocui cu sirop de brad. Se taie felii si se pun la portie doua felii de gratar, doua linguri de orez fiert si apoi, calit in unt, ornat cu patrunjel si cimbru verde. Ca muratura, punem gogosari rosii sau pulpa de rosii murate.
Gratarul din piept de rata cu sirop de artar se serveste cu orez si muraturi.
In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...
Tort cu bezea si capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala