Gratar din piept de curcan cu mere si paine prajita cu ou

Gratarul nu trebuie sa fie plictisitor, si drept marturie ne sta aceasta reteta de gratar din piept de curcan cu mere.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 200 g de mere
  • o jumatate de lamaie
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • ghimbir
  • piper. Paine prajita cu ou: 8 jumatati de felii de paine
  • 2 oua batute
  • 0.1 l lapte
  • sare
  • piper si alte condimente dupa gust
  • 0.3 l ulei.

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in putin unt cu sare. Merele se spala, se curata de seminte si se taie felii. Se stropesc cu putina zeama de lamaie. Merele se aseaza pe feliile de curcan condimentate cu piper si ghimbir, si se lasa pe gratar pana capata o culoare aurie. La final se presara cascaval ras.

Modul de preparare a painii prajite cu ou: Se bat ouale intr-un bol cu lapte si condimente. Painea se roteste in acest preparat si se pune la prajit pe ambele parti in ulei fierbinte. Excesul de ulei se absoarbe folosind servetele.


Pieptul de curcan prajit se aseaza deasupra feliilor de paine prajita.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors