Gomboti din carne cu sos de usturoi

Se lasa chiflele sa stea in apa dupa care se scoate miezul de le fiecare si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa calita inainte in ulei si pa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 dg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 chifle
  • ulei
  • ½ smantana
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • delicat
  • sare piper
  • ½ dl lapte
  • 1 tub de sos de cascaval
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se lasa chiflele sa stea in apa dupa care se scoate miezul de le fiecare si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa calita inainte in ulei si patrunjelul maruntit. Se adauga smantana, oul si se condimenteaza. Se amesteca bine si cu mana umezita se formeaza bilute de dimensiunea unei mingi de pin-pong si se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Cand toate gomboturile sunt in tigaie, se toarna in tigaie ½ dl apa cu delicat, se acopera si sa lasa sa se prajeasca timp de 30-35 de minute la foc potrivit. Intre timp se pregateste sosul de cascaval la care se adauga cateii de usturoi zdrobiti. Cu aceasta compozitie se stropesc gomboturile dupa care se mai lasa putin pe foc.
Alte retete carne

recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors