Gogonele murate umplute cu carne de porc

Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot semintele si miezul.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 300 g
  • gogonele murate - 1 kg
  • orez - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • cimbru - 1g
  • oua - 1 bucata
  • marar verde - 1 legatura
  • iaurt - 200 g
  • sare si piper dupa gust
  • apa - 800 ml

Mod de preparare

Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot semintele si miezul. Carnea de porc se spala, se taie bucati mici, se toaca cu masina. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se curata de impuritati, se spala si se opareste. Oul se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orez, oua, cimbru, sare si piper. Gogonelele se umplu cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava cu ulei si cca 50 ml apa. Se introduce la cuptor cca 10 minute, dupa care se adauga apa si se continua fierberea inca 15 minute.

Gogonelele murate umplute cu carne de porc se serveste calde, cu marar verde si iaurt deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala