Ghiveci de legume cu carne

Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite, curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat. Se condimenteaza c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras (sau kapia)
  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 8 oua
  • 8 felii de costita
  • 6 linguri de ulei
  • 1 ar
  • dei iute
  • 1 lingurita de zahar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite,

curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putin

zahar. Se lasa pe foc pana scade sosul si legumele s-au

inmuiat.

Din oua se prepara jumari, care se amesteca usor

cu zarzavatul si se pun la fiert la foc mic.

Se rastoarna mancarea pe un platou si se garniseste cu felii de costita prajita si cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare romanesti

Urzici

Supa de urzici

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de mure

Desert rulada cu crema de mure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide