Ghiveci cu carne de vaca

Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa de tot. Se mai toarna apo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 250 gr varza
  • 1 pastarnac
  • 1 castravecior verde
  • 6 buchetele de conopida
  • 1 mana de mazare
  • 1 praz
  • 1 pahar ulei
  • 1 kg rosii

Mod de preparare

Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa de tot. Se mai toarna apoi cate putina apa, pana cand incepe carnea sa se inmoaie, apoi se lasa din nou sa scada si se adauga legumele curatate, spalate si taiate subtiri. Se amesteca toate legumele in vasul cu carnea, apoi se adauga felii de rosii, verdeata tocata, 1 pahar de ulei si se potriveste la gust de sare si piper. Se introduce totul la cuptor si se lasa la fiert si scazut.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Ardei umpluti

Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide