Gasca se curata si se spala iar dupa aceea se unge in interior si in afara cu unt. Se potriveste de sare si se umple cu feliute de mere calite in pre
Gasca se curata si se spala iar dupa aceea se unge in interior si in afara cu unt. Se potriveste de sare si se umple cu feliute de mere calite in prealabil in putin unt. Se pune gasca astfel umpluta in tava, se toarna vinul si se pun bucatele de slanina de jur imprejur. Se introduce in cuptor, la foc mic si se lasa sa se patrunda bine. Se unge din cand in cand cu sosul din tava si se lasa la rumenit uniform.
Se serveste aranjata bucati pe un platou si cu merele imprejur.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios