Galusti taiate in patru

Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura si ceapa se toaca marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • sare
  • 6 linguri apa
  • 100 g cirnat
  • friptura rece ramasa
  • o ceapa mare
  • condimente
  • usturoi pisat

Mod de preparare

Din faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura si ceapa se toaca marunt. Se amesteca cu sare, piper, usturoi tocat, vegeta, marar si se pune acest amestec pe patratele de aluat. Se modeleaza galuste care se fierb in apa sarata. Se servesc cu sos de ceapa sau ciuperci.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors