Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute. Prepara galuste di
Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute.
Prepara galuste din faina, oua, marar tocat, putina sare si piper. Pune deoparte amestecul timp de 30 de minute, dupa care formeaza galuste lunguiete.
Aseaza intr-un vas termorezistent galuste amestecate cu tocana, dupa care un strat de tocana si un strat de galuste. Adauga si putina smantana peste straturi.
Toarna smantana peste ultimul strat, presara cascaval ras si pune totul la cuptor.
Alte retete recomandate
Zacusca vinete
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post