Se fierbe orezul pe jumatate in zeama de carne impreuna cu ciupercile taiate felii. Se amesteca cu sare, paprica si ½ lingura de unt. Se umple gaina
Se fierbe orezul pe jumatate in zeama de carne impreuna cu ciupercile taiate felii. Se amesteca cu sare, paprica si ½ lingura de unt. Se umple gaina si se coase, dupa ce a fost bineinteles golita cu atentie sa nu se rupa pielea. Se pune in tigaie untul cu ceapa, morcovul taiat rondele si doua linguri de apa. Se asaza gaina deasupra si se da la cuptor. Din cind in cind se stropeste cu sosul din tigaie. Cind s-a inmuiat si s-a rumenit bine, pasarea se scoate.
Se serveste cu o salata de sezon.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios