Gaina taraneasca

Se portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele pregatite astfel: se fierbe fasolea, c

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 300 gr. fasole verde
  • 300 gr. cartofi
  • 300 gr. morcovi
  • 300 gr. ceapa
  • verdeata
  • piper
  • sare
  • 500 gr. costita afumata

Mod de preparare

Se portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele pregatite astfel: se fierbe fasolea, cartofii si morcovii, apoi se taie in bucati potrivite, respective rondele. Se taie costita afumata, se prajeste si se pune peste legume. La urma se adauga si verdeata.

Carnea se serveste cu hrean ras sau cu crema de hrean

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide