Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata.
Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare si cele 2 cuburi MAGGI; se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa, patrunjel radacina si pastarnac si se fierb. Carnea fiarta se scoate separat, se raceste putin, se portioneaza si se tine intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Gaina rasol cu legume asortate si hrean se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, morcovi si patrunjel verde deasupra. Sosul de hrean se prezinta in sosiera.
Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui