Gai pad cu pui

Gai pad este o mancare tipic thailandeza, picanta, nerecomandata persoanelor care au probleme cu stomacul. Totusi este foarte delicioasa, altfel nu am prezenta reteta.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2buc piept de pui
  • 3 ardei mici iuti
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi
  • o cana supa de carne
  • 300g ciuperci urechi de lemn
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 morcov
  • 1lg sos de soia
  • 1lg suc de lamaie
  • ghimbir
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Aceasta reteta de pui este pe atat de simpla pe cat de multe ingrediente are, dar thalandezii sunt recunoscuti pentru aromele incredibile din mancaruri.

Punem putin ulei in wokul incins, adaugam usturoiul taiat in bucati mai mici si lasam 1-2 minute. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si ciupercile si lasam sa se rumeneasca pentru 3-4 minute. Adaugam restul de legume taiate bastonase si mirodeniile si mai lasam la foc iute pentru inca 3-4 minute.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors