Fusili cu pipotele si inimioare

Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de fusili ( paste spirale)
  • 500 g de pipotele si inimioare (eu am gasit la tavita cu gramajul acesta)
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • o ceapa
  • boia dulce (o lingurita)
  • boia iute (dupa gust
  • daca o vrem picanta )
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • sare si piper.

Mod de preparare

Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.

Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.

Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors