Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.
Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.
Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post