Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Cu
Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill.
Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si scoatem samburii din ardei. Feliem ceapa rondele si desprindem cercurile, taiem in rondele mai groase rosiile si ardeii si pastrand aceasta ordine le pozitionam pe carne.
Indoim foliile si le fixam deasupra.
Prajim in cuptorul pre-incalzit 20-30 de minute.
Servim cu paine proaspata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Piept de pui cu smantana ciuperci
Tocanita taraneasca de ciuperci
Tocanita cu vinete
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala