Friptura talharului

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 4 bucati ceafa de porc
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii de marime medie
  • 2 ardei verzi
  • amestec condimente pentru grill
  • ulei
  • folie
  • sare

Mod de preparare

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill.

Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si scoatem samburii din ardei. Feliem ceapa rondele si desprindem cercurile, taiem in rondele mai groase rosiile si ardeii si pastrand aceasta ordine le pozitionam pe carne.

Indoim foliile si le fixam deasupra.

Prajim in cuptorul pre-incalzit 20-30 de minute.

Servim cu paine proaspata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Piept de pui cu smantana ciuperci

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita cu vinete

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala