Friptura spaniola de duminica

Se unge o tava cu ulei de masline. Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava. Cartofii si ceapa si curata si se taie in bucati mari,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pui
  • rosii
  • ardei
  • ulei de masline
  • ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge o tava cu ulei de masline.

Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava.

Cartofii si ceapa si curata si se taie in bucati mari, se pun pe tava.

Rosiile se taie in 2 daca-s mici si in 4 daca-s mari. Ardeiul la fel.

Peste toate se toarna ulei de masline, se sareaza, pipereaza si se presara oregano tocat.

Se acopera cu folie si se baga la cuptor.

Circa 20 de minute, la foc moderat. carnitza lasa suculet. apoi se ridica folia si se mai baga la cuptor, sa se faca bine.


Pofta buna!

Reteta Friptura spaniola de duminica a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca cu dovlecei

Doritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.

Musaca cu dovlecei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide