Friptura simpla de vitel

Friptura simpla de vitel nu numai ca este foarte usor de pregatit dar este si foarte sanatoasa si delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne de vitel fara os
  • 50g morcovi
  • 50g ceapa
  • 100ml ulei
  • 25ml vin alb
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Carnea de vitel pentru friptura simpla de vitel se spala si se sareaza.
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Carnea de vitel se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin si se mai lasa in cuptor cca. 10 minute.


Dupa frigere, se taie in 10 felii.

Friptura simpla de vitel se serveste calda cu garnitura, de exemplu asortata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide