Friptura servita rece

Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de l

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vaca
  • l pahar de lapte
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • sare
  • piper macinat
  • 2 castraveti murati
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.

Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de lapte si un ou batut spuma. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se pune intr-o forma unsa cu 2 linguri de unt si tapetata cu faina. Compozitia se impaneaza cu felii de castravete murat taiat felii pe lung si se da la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.

Se scoate cand s-a rumenit bine, se lasa sa se raceasca si se taie felii groase, care se servesc reci.
Se serveste cu garnitura de legume sote.

Alte retete care contin carne:

Pui cu ceapa

Salata piept de pui

Mazare cu carne de vita

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post