Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati

Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se prepara usor. Este o specialitate suedeza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 75 ml de ulei
  • o lingura de pasta de tomate
  • un pahar de vin
  • sare si
  • piper
  • Garnitura:
  • 2 cartofi
  • 20 g faina de grau
  • 20 g cascaval ras
  • 1 ou
  • Salata:
  • un morcov
  • doua ridichi
  • doi ardei
  • ulei si
  • zeama de la jumatate de lamaie.

Mod de preparare

Friptura – 600 g muschiulet de porc este portionat, batut si prajit pe jumatate in 75 ml de ulei, iar apoi se continua fierberea in sos de bulion. Se pun o lingura de pasta de tomate, un pahar de vin, sare si piper dupa gust. Garnitura – 2 cartofi fierti si dati pe razatoare, 20 g faina de grau, 20 g cascaval ras, 1 ou; se amesteca toate la un loc si se prajesc ca o clatita mai groasa. Salata - un morcov ras, doua ridichi, doi ardei, ulei si zeama de la jumatate de lamaie.


Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se serveste calda.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala