Friptura porc cu bacon

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in b

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 30 dkg medalion de porc
  • 10 dkg ficat de pasare
  • 10 dkg bacon
  • Sare
  • piper Cayenne
  • oregano

Mod de preparare

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in bacon. Le pozitionam intr-o oala si le punem la cuptorul pre-incalzit. Pentru garnitura putem folosi legume fierte (pentru diversitate putem folosi brocoli, morcovi, fasole verde, mazare), clatite cu marar si branza de oaie, gutai prajite in unt, pere, tocanita de ciuperci sau orez fiert. Pentru tocanita de ciuperci calim putina ceapa in unt, adaugam ciupercile taiate felii, presaram cu faina, diluam cu frisca, presaram cu sare, piper Cayenne si turnam putin vin alb deasupra.
Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide