Friptura porc cu bacon

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in b

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 30 dkg medalion de porc
  • 10 dkg ficat de pasare
  • 10 dkg bacon
  • Sare
  • piper Cayenne
  • oregano

Mod de preparare

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in bacon. Le pozitionam intr-o oala si le punem la cuptorul pre-incalzit. Pentru garnitura putem folosi legume fierte (pentru diversitate putem folosi brocoli, morcovi, fasole verde, mazare), clatite cu marar si branza de oaie, gutai prajite in unt, pere, tocanita de ciuperci sau orez fiert. Pentru tocanita de ciuperci calim putina ceapa in unt, adaugam ciupercile taiate felii, presaram cu faina, diluam cu frisca, presaram cu sare, piper Cayenne si turnam putin vin alb deasupra.
Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors