Friptura miel cu cartofi

Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati dintr-o pulpa de miel feliate
  • 2 linguri de mustar cu boabe
  • 1 lingurita de otet din vin rosu
  • 2 lingurite de miere
  • pesmet
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200g de cartofi taiati cubulete
  • buchetele de la o capatana mica de broccoli taiate in bucati

Mod de preparare

Pregatirea fripturii:

Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.

Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o lamaie. Dam carnea prin amestecul de pesmet pana se aseaza un strat gros de pesmet peste carne.

Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim mielul pana devine crocant, in jur de 7 minute pe fiecare parte.

Intre timp curatam si cartofii ii taiem cubulete si ii fierbem timp de 10 minute apoi adaugam si brocoli. II pasam impreuna.

Pofta buna!
Friptura se serveste cu cartofii si brocoli pasati.

Alte retete cu miel:

Pulpa de miel la cuptor

Rasol de miel la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide