Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.
Pregatirea fripturii:
Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.
Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o lamaie. Dam carnea prin amestecul de pesmet pana se aseaza un strat gros de pesmet peste carne.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim mielul pana devine crocant, in jur de 7 minute pe fiecare parte.
Intre timp curatam si cartofii ii taiem cubulete si ii fierbem timp de 10 minute apoi adaugam si brocoli. II pasam impreuna.
Pofta buna!
Friptura se serveste cu cartofii si brocoli pasati.
Alte retete cu miel:
Pulpa de miel la cuptor
Rasol de miel la cuptor
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie