1. Taie friptura in bucati potrivite si pune-le intr-un castron mare. Într-un castron mic, combina sosul Adobo si sosul Worc
1. Taie friptura in bucati potrivite si pune-le intr-un castron mare. Într-un castron mic, combina sosul Adobo si sosul Worcestershire pentru a face o pasta in care se adauga berea. In acest bait se introduc bucatile de carne sa se marineze pentru 20-30 de minute la rece, de preferat in frigider.
2. Pune bucatile de carne, precum si marinata intr-o oala mai mare si adu la fierbere,dupa care redu treptat focul. Dupa ce ai micsorat flacara, acopera si lasa sa fiarba in jur de 3 ore, pana cand carnea se inmoaie.Scoate carnea din oala si pune-o deoparte, iar lichidul ramas pastreaza-l pentru folosire ulterioara.
3. Incinge uleiul intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare. Adauga ceapa, ardeiul, ceapa verde, rosiile. Prajeste-le aprox. 10 minute, pana se inmoaie. Adauga bulionul si carnea in tigaie impreuna cu 2 cesti de lichid ramas.Acopera vasuli si lasa-l sa fiarba circa 15 minute, pana sucul se lasa la fundul tigaii.
Cu garnitura de cartofi dulci si fasole boabe rosie
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post