Am dezghetat fazanul si l-am taiat bucatele. l-am pus in apa cu putin otet pt cca 10 min. Intr-o tigaie, am pus toate verdeturile, alaturi de usturoi
Am dezghetat fazanul si l-am taiat bucatele. l-am pus in apa cu putin otet pt cca 10 min.
Intr-o tigaie, am pus toate verdeturile, alaturi de usturoi si 2 din cele 3 bucatele de slanina taiate maruntzel.
Am pus la calit putin.
Am luat de pe foc, am pus carnea deasupra, boiaua, sarea, piperul, cele 2 frunze de dafin, boabele de ginepro si inca una feliuta de slanina, taiata bucatele mici, am adaugat si cimbrul.
Am pus din nou pe foc putin.
Am adaugat un deget de tuica de la bunica de data asta.
Am lasat sa se evapore, apoi am adaugat cate o canita de apa pana cand carnea s-a copt. Intre timp s-a copt si painica.
Am zis sa v-o arat si voua, poate mai iau vre-un premiu.
Am servit fripturica impreuna cu purè de cartofi si painica.
Pofta buna!
Reteta Friptura-mancarica de fazan a fost propusa de atia pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de fazan gasiti aici:
Fazan fript,
Fazan in frunza de vita de vie,
Piept de fazan umplut cu spanac si ficat de gasca
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios