Friptura la tava

Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii st

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Friptura la tava

Ingrediente

  • 250-300 g friptura de porc slaba
  • 1 kg de cartofi
  • Pentru ghiveci: 1 ceapa mare
  • 1 lingura de untura de porc
  • 500 g ardei verde
  • 250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa)
  • sare
  • maiorana
  • ulei pentru prajitul cartofilor.

Mod de preparare

Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii strecuram si ii punem deoparte. In alt vas preparam ghiveciul, din ardei si rosii, il amestecam cu cartofii prajiti, asezonam cu maiorana din abundenta, turnam peste carne, acoprim cu rondele de rosii, apoi le incingem in cuptor, fara ca mancarea sa se usuce.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In 10 minute tai legumele, 10 minute le calesti si 10 minute gatesti totul si gata!! E atat de simplu cu Multicooker-ul...

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide