Se spala carnea, se usuca cu un prosop curat, apoi se prajeste in unt sau in ulei. Se lasa in cratita si se fierbe un sfert de ora cu un pahar de vin
Se spala carnea, se usuca cu un prosop curat, apoi se prajeste in unt sau in ulei. Se lasa in cratita si se fierbe un sfert de ora cu un pahar de vin alb.
Se taie ceapa pestisori, se caleste in jumatate din cantitatea de unt sau ulei, impreuna cu o ceasca de apa. Peste ceapa se pune verdeata tocata marunt, apoi se adauga putina sare si boabe de piper. Antricoatele se scot si se pun peste ceapa. Se rastoarna sosul de vin peste ele si se mai fierb acoperite citeva minute. Carnea trebuie sa fie frageda. Se scoate cind este gata si se acopera cu sosul de ceapa.
Se serveste cu cartofi fierti si amestecati cu unt.
Alte retete culinare romanesti:
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios