Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie ada
Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie adauga ghiveciul, presara cu sare si las-o putin la inabusit. Toarna ouale bine amestecate in ghiveci si lasa-le sa se intareasca, amestecand continuu. Ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Bate bine fleicile, presara cu sare si piper. Unge umplutura pe cate o felie, indoaie marginile peste umplutura, ruleaza-le intr-o forma alungita si leaga-le cu sfoara. Incinge untura si aseaza fleicile (date prin faina), prajeste-le 20 de minute la cuptor – intorcandu-le din cand in cand. Scoate carnea din untura, prajeste ceapa tocata marunt in untura ramasa, adauga boia dulce, pasta de rosii, amesteca si pune inapoi fleicile, toarna suficienta apa incat sa le acopere si inabuse-le sub capac. Scoate carnea cand este aproape fiarta, scoate sforile si pune deoparte rulourile.
Se serveste calda cu ghiveci de legume.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli,...
Desert fursecuri cu musli, fara zaharIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala