Friptura inabusita condimentata

Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml suc de rosii
  • 250 ml vin rosu sau bere
  • un paharel de tuica (optional)
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbrisor
  • busuioc
  • boia
  • un varf de cutit de mustar
  • vegeta
  • 30 g. margarina sau unt

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se adauga bucatile de carne, peste care se toarna vinul sau berea, tuica si sosul de rosii, se condimenteaza cu toate condimentele de mai sus dupa gust, se pune putina apa daca mai este cazul ca sa acopere carnea si se lasa la foc mic, acoperita.Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea sau daca doriti se poate lasa cu putin sos.
Se poate servi impreuna cu cartofi la tava si muraturi!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide