Aceasta reteta de friptura o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu carne. Pentru prepararea fripturii aveti nevoie de piept de curcan, ananas si branza gouda.
Aceasta reteta de friptura este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, ananasul se lasa la scurs, iar zeama se patreaza. Se taie apoi rondelele sferturi, separat se toaca marunt cateva frunze de salvie, iar restul se pun deoparte. Branza se rade. Feliile de carne se condimenteaza cu sare, piper si curry. Untul se incinge si se prajesc fripurile 2 minute pe fiecare parte. Se scot apoi din tigaie si se asaza intr-o forma de sufleu unsa. Se prajesc putin bucatelele de ananas si se pudreaza cu putin curry. Se toarna sucul de ananas si se lasa la fiert. Se adauga in sos frunzele de salvie tocate. Fripturile din forma se acopera cu cate o felie de sunca, apoi cu bucati de ananas. Se toarna sosul de ananas si se presara un strat gros de branza rasa. Se coace totul la cuptor 8-10 minute, pana se rumeneste. Se scoate din forma si se orneaza cu frunze de salvie.
Friptura se serveste cu salata verde si paine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post