Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa
Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Feliile de carne se frig in untura la foc mare pana devin rosii.
Sosul de vita se fierbe timp de 10 minute, se raceste in apa rece si apoi se taie cubulete mai mari. Ficatul de gasca si ciupercile se taie si astea cubulete. Ciupercile se prajesc intr-o tigaie cu unt si apoi se adauga ficatul de gasca, seul de vita, se condimenteaza cu sare si piper, si dupa cateva minute se toarna deasupra sosul madeira si se fierb bine impreuna.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post