Friptura Godard

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 dg muschi
  • 30dg sare
  • 1 piper macinat
  • 15 dg untura
  • 15 dg ficat de gasca
  • 15 dg ciuperci
  • 15 dg seu de vita
  • 5 chifle
  • 5 dg unt
  • 5 dl sos madeira
  • (cartofi prajiti)

Mod de preparare

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Feliile de carne se frig in untura la foc mare pana devin rosii.

Sosul de vita se fierbe timp de 10 minute, se raceste in apa rece si apoi se taie cubulete mai mari. Ficatul de gasca si ciupercile se taie si astea cubulete. Ciupercile se prajesc intr-o tigaie cu unt si apoi se adauga ficatul de gasca, seul de vita, se condimenteaza cu sare si piper, si dupa cateva minute se toarna deasupra sosul madeira si se fierb bine impreuna.
Alte retete recomandate:

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors