Friptura din piept de porc la cuptor

Friptura din piept de porc la cuptor este o friptura delicioasa si plina de gusturi explozive.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc fraged
  • cartofi
  • carnati proaspeti
  • condimente (cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia etc.)
  • vin alb

Mod de preparare

Scoatem carnea tocata din carnati, condimentam pieptul de porc dupa preferinte, taiem cartofii in sferturi, pe lungime si ne apucam sa asamblam: invelim sferturile de cartofi cu umplutura de carnati, pe care le punem apoi pe fasii de piept de porc. Le prindem in scobitori, le asezam in tava "tapetata" cu vin alb si niscaiva boabe de piper, apoi le punem la cuptor, acoperit cu folie, timp de o ora. Dupa o ora scoatem folia si stropim din cand in cand cu sosul din tava. Mai lasam la cuptor pana cand friptura se rumeneste frumos.


Friptura din piept de porc se poate servi cu salata de muraturi si alaturi de un pahar de vin.

Reteta de friptura din piept de porc a fost propusa pe forumul Culinar.ro de little coffee.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors