Muschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o sfoara si se lasa deopar
Muschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o sfoara si se lasa deoparte o ora. Se pune puttn ulei si unt in tava, se infierbanta pe foc, se adauga muschiul si se lasa sa se albeasca pe toate partile intorcandu-l, ca sa nu-si piarda sangele si sucurile cand se frige. Se pune muschiul albit pe tava, se adauga felioare de costita, se adauga o cescuta cu apa, ceapa in care se infig cuisoarele, cimbru, boabe de piper si se introduce tava in cuptor cu focul potrivit. Dupa aproximativ o ora se adauga vinul si ciupercile si se lasa in continuare la fiert. Cand furculita intra usor in carne, friptura se mai lasa la rumenit putin si se scoate afara apoi. Dupa ce s-a racit, se taie felii.
Se serveste cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Ardei umpluti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios