Friptura din carne tocata cu legume

Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt,

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O chifla veche
  • o legatura patrunjel
  • 500 g carne tocata
  • un ou
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • 150 g cascaval
  • 400 g cartofi
  • 400 g morcovi
  • 400 g praz
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de seminluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii respectiv inele. Se pun in tava, linga friptura. Smintana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors