Friptura din carne de vita impanata cu slanina

Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi de vita - 600 g
  • slanina - 100 g
  • mustar - 25 g
  • ulei - 25 ml
  • cimbru - 1 g
  • vin alb - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza. Mustarul se dilueaza. Carnea se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se unge cu ulei, se rumeneste la foc iute 20 minute. Se scoate pe platou, se raceste si se portioneaza. in jiul format, se adauga mustar si se fierbe 5 minute. Sosul se strecoara si se adauga vin.

Friptura din carne de vita impanata cu slanina se serveste calda, cu sos.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors