Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza.
Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza. Mustarul se dilueaza. Carnea se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se unge cu ulei, se rumeneste la foc iute 20 minute. Se scoate pe platou, se raceste si se portioneaza. in jiul format, se adauga mustar si se fierbe 5 minute. Sosul se strecoara si se adauga vin.
Friptura din carne de vita impanata cu slanina se serveste calda, cu sos.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala