Friptura din carne de vaca la gratar

Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr antricoate sau muschi
  • 1 lingura ulei
  • sare fina
  • patrunjel verde tocat marunt
  • unt

Mod de preparare

Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste carnea in sange. Se sareaza si nu se intorc feliile pe gratar pana nu apare sangele deasupra si nu se inteapa carnea cu furculita ca sa nu curga sucurile.


Fripturile la gratar se servesc cu unt proaspat si cu patrunjel verde tocat.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post