Friptura din carne de porc valdostana

Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi filé de porc - 750 g
  • sunca presata - 150 g
  • cascaval - 150 g
  • rosii - 200 g
  • ulei - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Rosiile se spala, se oparesc, se curata de coaja si se taie felii. Muschiul filé se frige intr-o tigaie cu ulei sau la gratar bine incins, dupa care se aseaza pe o tava. Pe fiecare bucata de muschi filé se pune cate o felie de sunca presata, cascaval, o felie de rosie si se introduce la cuptor cca 5 minute pentru gratinare.

Friptura din carne de porc valdostana se serveste calda, cu diferite garnituri din orez, cartofi prajiti, etc.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala