Pentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea se spala, se portioneaza.
Pentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza, se aseaza intr-un vas; se adauga vin, suc de lamaie, piper boabe, ceapa, foi de dafin, 100 ml apa si se tine la macerat la rece 24 ore. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Dupa macerare, carnea se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat. in grasimea ramasa se adauga lichidul in care a stat carnea la macerat si se fierbe cca 10 minute, apoi se strecoara peste bucatile de carne.
Friptura din carne de porc marinareasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post