Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita

Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de curcan - 800 g
  • ulei - 50 ml
  • varza calita - 1 kg
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava, se adauga 75 ml apa si se introduce la cuptor 25 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere se portioneaza.

Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita se serveste cald, cu garnitura de varza calita.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide