Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus.
Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava, cu spatele in sus. Se da la cuptor, la inceput la foc moale. Se unge din timp in timp cu grasime. La sfarsit se intareste focul si nu se mai atinge, ca sa se rumeneasca frumos si sa se intareasca bine coaja. Se taie repede pe fund de lemn si se asaza bucatile pe farfurie. Sosul care a ramas in tava se curata de grasime, se pune sa fiarba cu o lingura de apa, amestecand pentru ca sa se ia rumeneala de pe fund. Se trece prin sita si se serveste separat. Nu se toama peste friptura, pentru ca sa nu se moaie coaja.
Friptura de miel se serveste cu cartofi prajiti si cu salata verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post